Copyright

Verseghy Ferenc Elektronikus Könyvtár
Alapítva: 1999


Ez a dokumentum a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Elektronikus Könyvtárból [VFEK] származik. A szerzői és egyéb jogok a dokumentum szerzőjét/tulajdonosát illetik (amennyiben az illető fel van tüntetve). Ha a szerző vagy tulajdonos külön is rendelkezik a szövegben a terjesztési és felhasználási jogokról, akkor az ő megkötései felülbírálják az alábbi megjegyzéseket. Ugyancsak ő a felelős azért, hogy ennek a dokumentumnak elektronikus formában való terjesztése nem sérti mások szerzői jogait.

A VFEK üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy ha kétség merül fel a dokumentum szabad terjesztésének lehetőségét illetően, akkor töröljék azt a VFEK állományából.

Ez a dokumentum elektronikus formában szabadon másolható, terjeszthető, de csak saját célokra, nem-kereskedelmi jellegű alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással használható. Minden más terjesztési és felhasználási forma esetében a szerző/tulajdonos engedélyét kell kérni.

Ennek a copyright szövegnek a dokumentumban mindig benne kell maradnia. A Verseghy Ferenc Elektronikus Könyvtár elsősorban az oktatási/kutatási szférát szeretné ellátni megyei vagy megyei vonatkozású, szabad terjesztésű elektronikus szövegekkel.

A projekttel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Verseghy Ferenc Könyvtár és Művelődési Intézet címén [5001 Szolnok, Postafiók 139.], ill. a uzenet@vfmk.hu e-mail címen lehet információkat kapni és kérdéseket feltenni.
A VFEK szolgáltatásának URL címe: http://vfek.vfmk.hu.